TIVOLI JO14-1

Wedstrijdverslagen 1

Zaterdag 10 september 2022

Gemert JO14-2 1-5 Tivoli JO14-1, uitslag 1-5

We begonnen heel sterk aan deze eerste wedstrijd van het seizoen, ondanks de afmeldingen van Kaito en Mehmet. Het eerste kwartier was overtuigend met direct een aantal grote kansen voor Tivoli, maar de doelman van Gemert had een paar goede reddingen in huis. Na een kwartier komt eindelijk de 0-1 van Gyon en kort daarna maakt Javey 0-2. We bleven tot aan de rust gevaarlijk en het spel was eenzijdig. Umutcan schoot nog op de lat en de ruststand was 0-2. We konden tevreden zijn met het spel, maar het was jammer, dat we veel kansen misten. Na rust kregen we direct een doelpunt tegen en werd het 1-2. De thuisploeg speelde de eerste 10 minuten na rust een stuk beter en daarna werden we wakker en maakte Jaylanio met een mooie actie 1-3. Dit was een verlossing voor Tivoli, want Luuk maakte 1-4 en Javey scoorde zijn 2e goal van de middag en werd het uiteindelijk 1-5. Gezien het spelbeeld had de score veel hoger moeten zijn, maar de eerste 3 punten zijn binnen en dat is voor nu het belangrijkste. Sami van JO13-1 speelde een prima wedstrijd op de rechtsback positie! Zaterdag 24 september 2022

Tivoli JO14-1 2-3 Stiphout Vooruit JO14-1, uitslag 2-3

Tivoli begon sterk aan de wedstrijd en in de eerste tien minuten was het de betere ploeg. Furkan stond aan de basis van het eerste doelpunt, toen hij Javey de diepte instuurde. Javey bleef rustig en schoot beheerst de 1-0 binnen met een lob over de doelman. Na de goal kwam Tivoli onder druk te staan en direct erna stond de aanvaller van Stiphout tegenover Ceyhun en werd het 1-1. Daarna een lange bal richting het strafschopgebied en deze kans werd benut en de 1-2 was een feit. Na de 1-2 had Stiphout de wedstrijd kunnen beslissen voor de rust, maar Ceyhun had een paar goede reddingen waardoor het 1-2 bleef bij rust. Na rust speelden we beter en halverwege de tweede helft een afstandschot van Furkan buiten de 16 zorgde voor de 2-2. İn de laatste minuten golfde het spel op en neer en onoplettendheid in de verdediging zorgde helaas voor de 2-3. İn de allerlaatste minuut schoot Gyon nog op de lat, maar helaas viel er geen goal. We hebben in de tweede helft gestreden, jammer dat we na de 1-0 simpele goals weggaven, anders was er meer mogelijk. Natuurlijk is het ook nog extra zuur dat de tegenstander net voor het einde van de wedstrijd de 2-3 maakt. Hopelijk volgende week een betere uitslag! Zaterdag 01 oktober 2022

SV Unitas ‘59 JO14-1 1-2 Tivoli JO14-1, uitslag 1-2

İn het eerste kwart van de wedstrijd waren er niet of nauwelijks kansen voor beide teams. Halverwege de eerste helft een combinatie van Furkan met Javey waarbij de bal goed werd voorgezet en Gyon benutte deze kans 0-1. Daarna kreeg Dean een aantal goede kansen om voor rust te scoren, maar helaas lukte dit niet. Ruststand bleef 0-1. İn de tweede helft had de tegenstander ineens een aantal grotere spelers geregeld, die er in het begin van de wedstrijd niet bij waren. Onze verdediging stond goed en we gaven niks weg. Er werd alert en correct verdedigd. Halverwege de tweede helft een goed schot van Dean rond de 16 meter en de bal beland mooi in de hoek, eindelijk 0-2. 10 minuten voor tijd wordt het toch 1-2 door knullig uitverdedigen. De laatste minuten waren spannend, maar we bleven makkelijk op de been zonder grote kansen weg te geven. En verdiende overwinning, waarbij we deze wedstrijd winnen op basis van inzet en wilskracht! Zaterdag 08 oktober 2022

Tivoli JO14-1 0-4 Woenselse Boys JO14-1, uitslag 0-4

Het was een eenzijdige wedstrijd, waarbij Woenselse Boys de betere ploeg was. We hielden het lang op 0-0. Tactisch stonden we aardig, maar de uitploeg was sterker. Woenselse Boys kreeg veel kansen en na bijna een half uur werd onoplettendheid in de verdediging afgestraft 0-1. Direct erna kwam Ceyhun ver uit zijn goal en was te laat 0-2. In de tweede helft werd er iets beter gevoetbald. De 0-3 was een persoonlijke fout van Ivairo en hun aanvaller benutte deze buitenkans 0-3. Daarna werd het ook nog 0-4. We speelden tegen een sterke tegenstander en hadden weinig in te brengen. Afwezigheid van Thomas en Jaylanio was ook een belangrijke factor. Volgende week sluiten we de bekerwedstrijden af met een thuiswedstrijd tegen ZSV Deurne. Zaterdag 15 oktober 2022

Tivoli JO14-1 1-1 ZSV Deurne JO14-1, uitslag 1-1

Umutcan was afwezig deze wedstrijd. Lotfi en Youssef maakten allebei een prima debuut. ZSV kon vooraf bij een grote overwinning op ons nog kampioen/poulewinnaar worden. Al na 2 minuten stonden we 0-1 achter door onoplettendheid in de verdediging. Deze fout werd meteen afgestraft door een harde schuiver in de hoek. Daarna kreeg de tegenstander niet of nauwelijks grote kansen. Wij kregen ook geen echte kansen en konden ook niet echt het spel maken. Ruststand 0-1. Na de rust werd er beter gespeeld en halverwege de tweede helft een goede actie van Lotfi aan de linkerkant die de bal voorgaf, de keeper laat de bal uit zijn handen glippen en Luuk stond klaar om de 1-1 binnen te tikken. Daarna kwamen er een aantal harde overtredingen van de tegenstander, wellicht uit frustratie, want dit hadden ze niet verwacht. We geloofden er weer in en zetten aan. ZSV kreeg een paar goede kansen, maar Ceyhun keepte een zeer goede wedstrijd. Met 2 afstandschoten van Lotfi waren we nog dichtbij de 2-1 maar helaas bleef het 1-1. Dit was de laatste wedstrijd in deze 1e fase. Na 5 speelrondes staan we op 7 punten en een 4e plaats in de poule. Het hadden meer punten kunnen zijn. Hopelijk gaat de 2e fase meer punten opleveren. Start van de 2e fase is op 5 november.